Al 13 jaar heb ik mijn eigen praktijk Art2voices stem- en zangcoaching in Cuijk (bij Nijmegen) waar ik, met passie, mensen begeleid met vraagstukken rondom hun stem. Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor de stem. Communiceren is meer dan alleen een goed verhaal hebben!

 

Als peuter klom ik al op de pianokruk en was ik vol enthousiasme klankcombinaties aan het maken. Die klanken werden liedjes en later zong ik in een koor en in verschillende bandjes. Ik bleek een groot stembereik te hebben en zocht een uitdaging om mijn stem maximaal te benutten.

In mijn vorige beroepsleven was ik werkzaam in de public relations en moest ik regelmatig presenteren. Ik raakte geboeid bij een levendige presentatie waar iemand fris en fruitig overkwam en haakte af wanneer iemand met de handen in de zakken stond, binnensmonds sprak of mompelde.

Of het nu gaat om vermoeidheid bij het spreken of zingen, een juiste ademhaling, articulatie, intonatie, volume of tempo, of om het wegnemen van blokkades bij de stem of elders in het lichaam, ik kan je erbij helpen.

In mijn praktijk is iedereen welkom die hulp kan gebruiken bij een optimaal stemgebruik zowel in het dagelijks leven als in het beroepsleven. Denk aan leerkrachten, leidinggevenden, journalisten, acteurs, zangers, presentatoren etc. Wat ook interessant is om te weten is dat je stem ook een helende werking heeft. Het is ongelooflijk wat je zelf kunt oplossen in je lijf. Denk aan pijn maar ook aan emotionele blokkades zoals weerstand, angst en boosheid.

Graag tot ziens in mijn praktijk! Bekijk het uitgebreide aanbod in het menu.

 

Klik op deze link voor een uitgebreid interview met me in het VITA-magazine.